Werkwijze

Vertalingen [Traduções]

De eerste stap is natuurlijk het maken van een passende offerte. Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen vragen wij u of we eventuele documenten mogen inzien voor het maken van een prijsopgave. De prijs voor vertalingen is gebaseerd op het aantal woorden en of de vertaling wel of niet beëdigd moet worden.

Daarna ontvangt u de prijsopgave / offerte met een geschatte levertijd. Wanneer u akkoord gaat met ons aanbod spreken we een definitieve levertijd af zodat u weet waar u aan toe bent en gaan we aan de slag met uw opdracht. Mochten er tijdens de opdracht nog vragen zijn bellen of e-mailen wij u.

Wanneer de vertaling gereed is, ontvangt u deze per post (indien nodig aangetekend)

 

Tolkdiensten [Serviços de Interpretação]

Voor een persoonlijke tolkdienst moet u rekening houden met extra kosten voor reistijd en kilometervergoeding. De kosten voor tolkdiensten worden berekend per uur, met een minimum van een uur en eventuele voorbereidingstijd in het geval van bijvoorbeeld diensten voor de notaris ed.

Het voordeel van een persoonlijke dienst is dat de non-verbale communicatie niet wordt gemist, dat is namelijk het nadeel van telefonische diensten. Deze zijn hoewel iets voordeliger (geen reistijd of kilometervergoeding en worden per 15 minuten berekend), lastiger voor zowel de klant als de tolk aangezien we elkaar niet kunnen zien.

 

Vrijblijvende prijsopgave [Pedido de orçamento sem compromisso]

Wilt u graag een vrijblijvende offerte voor een vertaling of voor een tolkdienst? Stuur dan een e-mail naar info@avzvertalingen.nl.
U kunt ook bellen met 06 272 90 834.